COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Kia Carens 1,7 CRDI Jubileum DCT aut

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
51631Km
1685
5

Detaljer

Kia Carens 1,7 CRDI Jubileum DCT aut

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

Vi gir deg nå muligheten til å bytte ut din gamle bil og få hele kr. 30.000,- i vrakpant - uansett tilstand og kilometerstand. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med en av våre selgere, finn din nye drømmebil - ny eller brukt, og møte vinteren i en ny trafikksikker bil. De eneste kravene vi setter er at bilen må være kjørbar, registrert, uten noen utestående heftelser og levert med både sommer- og vinterhjul.

Tilbudet gjelder ved kjøp av bil hos alle våre forhandlere tom. 31.12.18.

Ta kontakt med selger for mer informasjon og markedets beste tilbud på denne bilen

Syv-seteren KIA Carens 2016 modell i Jubileum utstyrsnivå selges! Carens er en ypperlig familiefrakter med sine syv seter og praktiske løsninger,Perfekt fammiliebil klar til levering før ferien ! hengervekt på 1500kg

Jubileum utgaven er godt utstyrt, med utstyr som blant annet:

 • Automat
 • Ryggekamera
 • Parkeringssensorer foran & bak
 • Navigasjon
 • Cruisecontrol
 • Automatisk lyskontroll
 • Oppvarmede seter foran og bak (rad nr to)
 • Oppvarmet ratt
 • Flex steering/ justerbar servo ( Comfort, Normal og Sport)
 • DAB+
 • Bluetooth med telefoni & streaming av musikk.

Kom innom for prøvekjøring idag!

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kenneth Sundal Mob: 992 31 728 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Kia Carens 1,7 CRDI Jubileum DCT aut

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Carens
Variant 1,7 CRDI Jubileum DCT aut
KM-stand 51631 Km
Registrert dato 01/06/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1685
Motorkraft 141 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 127 g/km
Farge Brun
Dører 5
Seter 7
Interiør Sort
Drivstoff Diesel
Vekt 2270 kg
Registreringsnummer VX42163
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 6235ca30-a615-4499-83b0-ffa2fc960f6a
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Kia Carens 1,7 CRDI Jubileum DCT aut

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

Annet
7 seter;Aluminiumsfelger;Automatgir;AUX-inngang;Cruise Kontroll;DAB+ radio;ISOFIX barnesetefesting;Ryggekamera;12 v. uttak foran;ABS bremser;ABS bremser;Aircondition;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;El. speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høyde- og lengdejusterbart ratt;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringssensorer foran og bak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Regnsensor;Sentrallås;Sentrallås;Servostyring;Sommer dekk;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Takrails;Tectylbendlet;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB-inngang;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys