COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
43770Km
1499
5

Detaljer

Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Tid for bilbytte? Her står det en meget romslig og fin familiebil klar til nye eventyr. Ford Mondeo er en av de største stasjonsvognene i markedet men tilbyr allikevel en sporty og utrolig god kjørekomfort. Dette er en bil med stor lasteevne og den har god plass i baksetene. Utstyrslisten er velfyllt så her er det bare å legge ut på langtur å nyte turen. Ta turen innom for en hyggelig bilprat.

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kenneth Sundal Mob: 992 31 728 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 1,5 TDCi 120hk Titanium
KM-stand 43770 Km
Registrert dato 01/08/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 107 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Interiør Prada / Ebony
Drivstoff Diesel
Vekt 2270 kg
Registreringsnummer VX42371
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 5a63c2e3-1a66-46a7-ae77-9ba826ea0f04
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford Mondeo 1,5 TDCi 120hk Titanium

Kr 279 900

Inkl. omregistrering

Annet
8" Navigasjon Sync 2 med 8" berøringsskjerm;Adaprtiv Cruisecontrol;Adaptive LED hovedlys;Aluminiumsfelger;Bluetooth og stemmestyring;DAB+ radio;Dekktrykksvarsling;Dieseldrevet motor- og kupevarmer med fjernkontroll;El. Bakluke;Elektrisk parkeringsbrems;ISOFIX barnesetefesting;Oppvarmet frontrute;Takrails;Tilhengerfeste - elektrisk innfeltbart ;USB-inngang;Vinterhjul;12 v. uttak i bagasjerom;12 v. uttak foran;12v uttak bak;ABS bremser;Aircondition;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Automatisk avblendbart speil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Bluetooth trådløs musikkavspilling;Delte bakseter;El. håndbrekk;El. innfellbare speil;El. speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernbetjent sentrallås;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Kollisjonsputer (sider);Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Mørke ruter fra B-stolpe;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensorer foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Tåkelys foran;Varme i seter