COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

1 Ford Focus Electric

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

1
Automatgir
Elektrisitet
20Km
0
5

Detaljer

Ford Focus Electric

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

Ford Focus Electric 2018 med lav kilometer, leveringsklar nå.

33,5 kWt batteri Type 2 standard lading CCS/ Combo hurtiglading 0- 80% på 30 minutter 225 km rekkevidde NEDC MyFord Mobile app til styring av bl.a. forvarming av kupé

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Selges med følgende utstyr;

 • Dab + Radio
 • Sync 3 med 8" berøringskjerm
 • Cruise Kontroll
 • Navigasjon
 • Isofix barnesetefestning
 • Bluetooth med talefunksjon
 • Ryggekamera
 • 17" aluminiusfelg
 • Nøkkelfri lås/start
 • Bi-Xenon lys med autofunksjon
 • Parkeringssensorer bak med mere.

Her kan du velge om du ønsker pigg eller piggfrie vinterhjul.

Nye Focus Electric har den samme moderne stilen som de bensin-/dieseldrevne variantene og også det samme dynamiske utseendet. Du vil se, oppleve og nyte moderne ergonomisk design med flotte detaljer, materialer av høy kvalitet og toppmoderne teknologier, både i og utenfor bilen. Fra valg av farger og materialer, til overflatebehandling og kontrastdetaljer: alle deler av kupeen er nøye vurdert og koordinert. Du vil også legge merke til det høye nivået når det gjelder håndverk. Alt fra sømmen i setene til de myke materialene i midtkonsollen og på instrumentpanelet passer perfekt. Det ergonomiske designet gir også en bedre kjøreopplevelse. Alle brytere, knapper og displayer har sin riktige plass. Focus Electric drives av et moderne 33,5 kWt væskekjølt, høyspent lithiumionbatterisystem. Den elektriske motoren er spesielt utviklet med tanke på å redusere energitap og varmeutvikling. Den har også et avansert væskeoppvarmings- /avkjølingssystem for å regulere batteritemperaturen og forlenge batteriets levetid. Dermed kan du få best mulig kjørelengde fra hver ladning. Regenerativ bremsing er en genial teknologi som fanger opp 90 % av energien som normalt går tapt gjennom friksjonsbremser og resirkulerer den for å lade batteriet. Dette gir deg maksimal energieffektivitet når du kjører. Med den helt nye Focus Electric, trenger du aldri mer å skitne til hendene på en bensinstasjon. Det kan ikke bli enklere å lade bilen. Det tar mindre tid enn de fleste tror, og er avhengig av ladenivået. En elektrisk bil har som regel en begrenset kjørelengde i forhold til konvensjonell bil, denne ulempen oppveies av andre fordeler. Maksimal kjørelengde etter full ladning er etter EU syklusen: opptil 225 km. Oppnåelig kjørelengde og rekkevidde vil variere ut fra en rekke faktorer, bl.a. kjørestil, bruk av klimaanlegg, setevarmer og andre elektriske installasjoner i din bil. Temperatur og værforhold har også innflytelse. Lufttrykket i dekkene har også påvirkning på rekkevidden.

Bilen er topputstyrt med bl.a. Bixenon, Sony navi/ kamera, Appstyring med MyFordMobile, ryggesensor, nøkkelfri lås og start, delskinnseter med el.justerbart førersete++

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Raymond Brandhaug mobil 47667564 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Kristian Rønning mobil: 48037965 Steinar Volvik mobil: 95046072 Trond Sjøholt mobil: 48263000 Torstein Sjøholtstrand mobil 95939351 Tor Erling Mellomsæter mobil 93407423 Kenneth Sundal mobil 99231728 Olav S Høiaas mobil 90191970

Spesifikasjoner

Ford Focus Electric

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant Electric
KM-stand 20 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automatgir
Motorkraft 145 HK
Farge Magnetic
Dører 5
Seter 5
Interiør Sort Delskinn
Drivstoff Elektrisitet
Biltype Personbil
Referanse 311f50ce-985c-4dea-9708-c61a2460f4da

Tilbehør bil

Ford Focus Electric

Kr 269 900

Eksl. omregistrering

17" Alu sommerhjul
8-veis elektrisk justerbart passasjersete
Active City Stop
Antispinn
Automatisk 2-sone klimaanlegg
AUX-inngang
Bi-Xenon
Bluetooth og stemmestyring
Cruise Control
DAB+ Radio / CD
Dekktrykksvarsling
Delskinn
El innfellbare sidespeil
Høyde- og lengdejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kollisjonsputer (foran)
Kollisjonsputer (sider)
Lakkerte utvendige speil
Metallic lakk
Midtarmlene
Multifunksjonsratt
My Key
Mørke ruter fra B-stolpe
Navigasjon Sync 3 med 8" berøringsskjerm
Nødhjelpsassistanse
Nøkkelfri lås og start
Parkering avstandsføler bak
Regnsensor
Ryggekamera
Stabilitetssystem antiskrens
USB
Varme i seter
ABS bremser
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbart ratt
Kjørecomputer
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Manuelt klimaanlegg
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Sentrallås
Startsperre
Tonede ruter

Sted

Kjøretøy sted

Melhus Bil Trondheim
Tungasletta 8
Postboks: 6145 Torgarden
post.trondheim@melhusbil.no
7047
Trondheim