COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
63127Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Ford S-Max er den ultimate familiebilen. Her er det plass til hele familien og med utsyr som passer til en langtur. Ungene har sitt eget bord plassert på fremstolene med drikkeholder i. Solgardiner er integrert i dørene samt at vinduene er mørktonede for å slippe å bli blendet. 7 seter gir mer en nok plass til alle men om bare 5 seter er i bruk så er bagasjeromsplassen på hele 700liter. For fører og passasjer fremme er det komfortable stoler som kan justeres elektrisk med minne for fører. Webasto sørger for å forhåndsvarme motor og kupè på kalde vintrer samt at det er oppvarmet ratt, frontrute, speil og spylesrdyser.

Elektrisk bakluke

Parkeringsassistanse

Pre collision assist

Filskiftevarsling

Webasto

Navigasjonssystem

Elektriske seter med minne

Adaptiv Cruise

Parkeringssensorer bak, fremme og på sidene

Dynamsike ledlys

DAB+

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kenneth Sundal Mob: 992 31 728 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s
KM-stand 63127 Km
Registrert dato 31/03/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 7
Interiør Sort
Drivstoff Diesel
Vekt 2540 kg
Registreringsnummer VH77492
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 66c05876-9194-46f2-bd92-c47647527246
Registreingsavgift 6161

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Annet
10 veis el. justering av førerstol med minne;12 v. uttak i bagasjerom;12v uttak bak;230 volt uttak;3 x ISOFIX barnesetefesting baksete;8" Navigasjon Sync 2 med 8" berøringsskjerm;8-veis elektrisk justerbart passasjersete;Active City Stop;Adaptiv Cruise control;Automatisk avblendbart speil;Avtagbart hengerfeste (mulig å ettermontere) Spør om pris;Bagasjeromsnett;Bakkestartassistent;Bluetoot Audio;Bluetooth og stemmestyring;DAB+ radio;El. Bakluke;Elektrisk parkeringsbrems;Girhendler på rattet;Lane Keeper - filskiftvarsling og filskiftassistent;Motor/kupevarmer-drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll;Mørktonet glass;Nedfellbart bord på seteryggene;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringspakke 2, inkl. parkeringssensorer foran og bak, samt lukeparkeringsassistent;Solgardiner bak;Takrails;Trafikkskilgjenkjenning;USB-inngang;Varme i ratt;Webasto med fjernkontroll;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Uttakbare bakseter;Varme i seter