COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Kia Sportage 2,0 CRDi Classic PLUS 4WD aut NY

Kr 339 000

Eksl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
57436Km
1995
5

Detaljer

Kia Sportage 2,0 CRDi Classic PLUS 4WD aut NY

Kr 339 000

Eksl. omregistrering

Meget pen Kia Sportage i utstyrsvarianten Classic Pluss. Trygg og god med 4WD system med mulighet for å låse det i 50/50 fordeling. Varme er det i både frem og bakseter. Monteret skvettlapper både bak og fremme samt hengerfeste for mulighet å dra tilhenger. Ellers utstyr som:

-Navi -Crusie controll -Ryggekamera -Filskiftevarsler -Hilldescent controll -DAB+ -Parkeringssensor -Bakkestartassistanse

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kenneth Sundal Mob: 992 31 728 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Kia Sportage 2,0 CRDi Classic PLUS 4WD aut NY

Kr 339 000

Eksl. omregistrering

Merke Kia
Modell Sportage
Variant 2,0 CRDi Classic PLUS 4WD aut NY
KM-stand 57436 Km
Registrert dato 17/03/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 136 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 154 g/km
Farge Brun
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2250 kg
Registreringsnummer VH76586
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse b2bbb08b-2462-4ff4-b238-5569d0613396

Tilbehør bil

Kia Sportage 2,0 CRDi Classic PLUS 4WD aut NY

Kr 339 000

Eksl. omregistrering

Annet
Autonom Emergency Braking;AUX-inngang;AWD Lock;Bakkestartassistent;Bluetoot Audio;Crusie controll;DAB+ radio;Drive Mode;Elektriske speil;Filskiftevarsler;Hengerfeste;Hill desent controll;ISOFIX barnesetefesting;Kollisjonsvarsler;Konstant fartsholder;Navigasjonssystem;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Ryggekamera;Skvettlapper bak;Skvettlapper foran;Tonede ruter;Trafikkskilgjenkjenning;USB-inngang;Varme i ratt;Varme i seter bak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter;Varme i seter foran