COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Kia Venga 1,4 Jubileum EcoDynamics

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
29000Km
1396
5

Detaljer

Kia Venga 1,4 Jubileum EcoDynamics

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

Vi gir deg nå muligheten til å bytte ut din gamle bil og få hele kr. 30.000,- i vrakpant - uansett tilstand og kilometerstand. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med en av våre selgere, finn din nye drømmebil - ny eller brukt, og møte vinteren i en ny trafikksikker bil. De eneste kravene vi setter er at bilen må være kjørbar, registrert, uten noen utestående heftelser og levert med både sommer- og vinterhjul.

Tilbudet gjelder ved kjøp av bil hos alle våre forhandlere tom. 31.12.18.

Meget pen Venga i flott Silver pearl metallic lakk. Godt utsyrt med blandt annet:

  • Varme i rattet -Navigasjon -Panorama soltak -Ryggekamera -Parkeringssensor -Cruise controll -DAB+

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kenneth Sundal Mob: 992 31 728 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Kia Venga 1,4 Jubileum EcoDynamics

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

Merke Kia
Modell Venga
Variant 1,4 Jubileum EcoDynamics
KM-stand 29000 Km
Registrert dato 17/08/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1396
Motorkraft 90 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1710 kg
Registreringsnummer VX42514
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse f4d84b08-abeb-4da0-ab49-f6c19ae64e65

Tilbehør bil

Kia Venga 1,4 Jubileum EcoDynamics

Kr 159 000

Eksl. omregistrering

Annet
12 v. uttak i bagasjerom;12 v. uttak foran;AUX-inngang;DAB+ radio;Delvis skinnseter;El. innfellbare speil;Isofix barnesetefesting;Konstant fartsholder;Navigasjonssystem;Oppvarmet speil;Panoramatak med elektrisk åpning;Parkering avstandsføler bak;Ryggekamera;Start/stopp- automatikk;Tonede ruter;USB-inngang;Varme i ratt;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys foran;Varme i seter