COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Kia Niro 1,6 Hybrid_Active

Kr 239 900

Eksl. omregistrering

2016
Automat
Bensin/Elektrisitet
43200Km
1590
5

Detaljer

Kia Niro 1,6 Hybrid_Active

Kr 239 900

Eksl. omregistrering

Velutstyrt hybrid med lav km.stand står klar å venter på ny eier. Dette er en bil som tilbyr lave drivstoff utgifter kombinert med høy komfort og god plass. Dette er et meget godt alternativ for deg som ønsker en miljøvenlig bil men som ikke er helt klar for en ren el-bil. Her får man det beste fra to verdener. Ta turen innom for en hyggelig bilprat.

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Kenneth Sundal Mob: 992 31 728

Spesifikasjoner

Kia Niro 1,6 Hybrid_Active

Kr 239 900

Eksl. omregistrering

Merke Kia
Modell Niro
Variant 1,6 Hybrid_Active
KM-stand 43200 Km
Registrert dato 16/09/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1590
Motorkraft 105 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 88 g/km
Farge Sølv
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1930 kg
Registreringsnummer VX42592
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 3ac25a7c-c582-4738-aacf-80895837f365

Tilbehør bil

Kia Niro 1,6 Hybrid_Active

Kr 239 900

Eksl. omregistrering

Annet
Bixenon hovedlys;DAB+ radio;ISOFIX barnesetefesting;LED kjørelys;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet Ratt;Regnsensor;Ryggekamera;USB-inngang;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El. vinduer;Elektriske speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Filskiftevarsling;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Kjørelys;Klimaanlegg;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Kollisjonsputer (sider);Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmetallfelger;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggesensorer;Sentrallås;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Varme i seter foran