COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 414 900

Eksl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
15111Km
3198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 414 900

Eksl. omregistrering

Bilen er utstyrt med den krafitge 3,2 Liters motoren på hele 200 HK. Motoren er koblet til godt tilpasset automatgirkasse med høy og lavserie som sørger for topp kjørekomfort under alle forhold. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter . Med automatgir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng. Ikke la deg lure av andre løsninger hos konkurenter til Ranger, En pick up SKAL ha lavserie selv om den har automatgir.

Ranger er en svært praktisk og behagelig pick-up. Bilen er klasseledene på størrelse på plan, nyttelast og ikke minst tillatt hengervekt som er på hele 3500 Kg.

Dette er dobbel cab utgaven som kobinerer masse plass på planet og innvendig i kupeen. Her har du ikke noen skillevegg som ødelegger sittestillingen slik det gjør på andre grønn skiltede biler. Det er masse plass inne i kupeen som lar deg justere inn akkurat den sittestillingen du ønsker. Det er god plass bak setene til det du måtte ønske å ha inne i kupeen. Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil SD88488) til 2065. Tjenesten er gratis.

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Torstein Sjøholtstrand mobil 95939351 Raymond Brandhaug mobil 47667564 Steinar Vollvik mobil: 95046072

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 414 900

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut
KM-stand 15111 Km
Registrert dato 19/04/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3198
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 228 g/km
Farge Grå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer SD88488
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Referanse 2e989571-fece-4376-8bcc-d48cd7c501cf

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 414 900

Eksl. omregistrering

Annet
12v uttak bak;230 volt uttak;Active City Stopp;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Aircondition;Aluminiumsfelger;Android Auto;Antispinn;Apple Carplay;Armlene førersete;Auto hold;Auto Hold bakkestartassistent;Automatgir;Automatisk 2-sone klimaanlegg;AUX-inngang;AWD;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;Cruise Control;DAB+;Dekktrykksvarsling;Dieseldrevet motor- og kupevarmer med fjernkontroll;Dieselvarmer m/ tidsur;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt Parkeringsvarmer;Ford Sync 3 med norsk stemmekontroll og 8" berøringskjerm ;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Høyde- og lengdejusterbart ratt;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Kollisjonsputer (sider);Metallic lakk;Mørke ruter fra B-stolpe;Oppvarmet frontrute;Parkeringssensorer foran og bak;QuickClear oppvarmet frontrute;Regnsensor;Ryggekamera;Sommerhjul;Stemmestyring;Tilhengerfeste;Tilhengerstabilisator;Trailer Sway Control (TSC);USB-inngang;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;DAC (Down hill and hill-start assist controll);Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Forbehold om trykkfeil;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Radio/CD;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter