COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2014 Nissan Leaf Acenta

Kr 129 900

Eksl. omregistrering

2014
Automat
Elektrisitet
86500Km
0
5

Detaljer

Nissan Leaf Acenta

Kr 129 900

Eksl. omregistrering

NY I NORGE (WITRO BIL TRONDHEIM)

Kjempeflott Nissan Leaf som har gått lokalt til og fra jobb. Dette er Norges mest solgte elbil. App styring og forvarmer som kan innstilles på dager og tider slik at det er varmt og godt i kupèn når du setter deg inn. Nye sommerdekk og vinterdekk kjørt 1 sesong. Rykende fersk service til ny eier.

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kenneth Sundal Mob: 992 31 728 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Nissan Leaf Acenta

Kr 129 900

Eksl. omregistrering

Merke Nissan
Modell Leaf
Variant Acenta
KM-stand 86500 Km
Registrert dato 02/04/2014
Girkasse Automat
Motorkraft 109 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Registreringsnummer EL38062
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse ff34a8c4-d44d-4f87-a4b7-367f3131f7a2

Tilbehør bil

Nissan Leaf Acenta

Kr 129 900

Eksl. omregistrering

Annet
Bluetooth Handsfree;Bluetooth trådløs musikkavspilling;Carwings App;Cruise kontroll;Forhåndsinnstilt kupè varmer;My Key;Navigasjonssystem;Oppvarmet Ratt;Oppvarmet speil;Ryggekamera;Varme i seter;Varme i seter bak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektronisk bremsekraftfordeler;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Ladetimer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran