COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2015 Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Bensin
31850Km
1596
5

Detaljer

Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en fantastisk godt velholdt B-max som nå er til salgs! Bilen er meget fin i lakken og interiøret. Fin og oversiktlig bil med høy sittestilling og lav km. stand!

Denne bør sees!

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657 Kenneth Sundal Mob: 992 31 728

Spesifikasjoner

Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell B-Max
Variant 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut
KM-stand 31850 Km
Registrert dato 01/07/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1596
Motorkraft 105 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer VX42360
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse ca8dad2c-b71d-42ba-8633-75695b91dc4f

Tilbehør bil

Ford B-Max 1,6 Ti-VCT 105hk Titanium aut

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Annet
12v uttak bak;Active City Stop;Avtagbart tilhengerfeste;DAB+ radio;El. innfellbare speil;Ford Sync;Skvettlapper foran;Skyvedører bak;Sommerhjul;Vinterhjul;12 v. uttak foran;ABS bremser;Alufelger på vinterhjul;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Mørke ruter fra B-stolpe;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggesensorer;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter