COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford C-Max 1,0 EcoBoost Titanium X

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
34028Km
999
5

Detaljer

Ford C-Max 1,0 EcoBoost Titanium X

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Nå har vi klargjort denne fine C-Maxen for salg. Bilen har en lav km.stand og fremstår som meget velholdt. Bilen har en rikholdig utstyrsliste og tilbyr en meget god kjørekomort. Det er fabrikkgaranti på bilen frem til 21.07.2020. Dette er en bil som tilbyr god plass og en sittestilling som er litt høyere en på en vanlig personbil. Skal dere ut å se på en slik type bil så fortjener denne en besiktigelse..

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Kenneth Sundal Mob: 992 31 728

Spesifikasjoner

Ford C-Max 1,0 EcoBoost Titanium X

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell C-Max
Variant 1,0 EcoBoost Titanium X
KM-stand 34028 Km
Registrert dato 21/07/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 117 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer VX41203
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse aabf2dec-6441-48bf-bdb0-2395a1339403

Tilbehør bil

Ford C-Max 1,0 EcoBoost Titanium X

Kr 239 000

Inkl. omregistrering

Annet
12v uttak bak;Adaptive Bi Xenonlys;Automatisk avblendbart speil;AUX-inngang;Blindsonevarsling;DAB+ radio;El. innfellbare speil;Elektrisk bakluke;Føreroppmerksomhet-overvåkning;ISOFIX barneseteinnfestning;Oppvarmet frontrute;Panoramatak med elektrisk åpning;Parkeringsassistent;Parkeringssensor foran og bak;Regnsensor;Sommerhjul;Start/stop funksjon;Tilhengerfeste;USB- inngang;Vinterhjul;12 v. uttak i bagasjerom;12 v. uttak foran;ABS bremser;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektrisk innfellbare sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsling;Ford Sync, bluetooth handsfree;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Xenonlys