COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Kia Picanto 1,0 Active

Kr 169 900

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Bensin
873Km
998
5

Detaljer

Kia Picanto 1,0 Active

Kr 169 900

Inkl. omregistrering

Fantastisk flott Picanto til salgs. Er du på utkikk etter en lettkjørt bruktbil som er god som ny er denne midt i blinken.

Denne er utstyrt med blant annet:

  • Cruise controll
  • Fartsbegrenser
  • Bluetooth handsfree
  • Bluetooth audio
  • AUX
  • USB
  • Nye vinterhjul
  • Touchskjerm
  • Varme i ratt

Nybilgaranti frem til 29.05.2026.

Sommer og vinterhjul på alufelg.

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Kia Picanto 1,0 Active

Kr 169 900

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Picanto
Variant 1,0 Active
KM-stand 873 Km
Registrert dato 29/05/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 67 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 89 g/km
Farge Orange
Dører 5
Seter 4
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer VX45585
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse b1df6294-af2c-4b60-a895-9b73d19f8ca8

Tilbehør bil

Kia Picanto 1,0 Active

Kr 169 900

Inkl. omregistrering

Annet
AUX-inngang;Bagasjeromsmatte;Bluetoot Audio;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;Cruisekontroll;Dekktrykksvarsling;Oppvarmet Ratt;USB- inngang;12V Uttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fartsbegrenser;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter