COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
3907Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Mondeo Vignale HYBRID. Dette er en Premium sedan med overlegen kjørekomfort. Her får man det beste fra 2 verdener, eldrift kombinert med en effektiv bensinmotor. Dette bidrar til og gi kjøreopplevelsen det lille eksta. Bilen tilbyr i tillegg en meget høy komfort da det er en Vignale utgave, det er "Top off the line" fra Ford. Her er det eksklusive skinnseter, skinntrukket dasjbord og dører etc. etc. Dette er med på å gjøre bilen ekstra stille og gir en høy kvalitetsfølelse. Denne bilen har ellers en meget fyldig utstryrsliste. Alt dette sammen med en meget lav km.stand bør gjøre denne bilen atraktiv. Ta turen innom for en besiktigele og en uforpliktende bilprat.

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Kenneth Sundal Mob: 992 31 728

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut
KM-stand 3907 Km
Registrert dato 27/05/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Hvit
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer VX45584
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse bd76b6bb-ae89-4912-8736-87f3aa02fc34

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Annet
10 -veis el.regulering forstoler.Minnefunksjon på førerstol og utveig speil;12v uttak bak;18" Alu sommerhjul;2 LED-leselys foran og 2 LED-leselys bak;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Adaptive LED hovedlys;Apple Carplay;Armlene førersete;Auto hold;Automatgir;Automatisk avblendbart speil;AUX og USB inngang;Barnesikringslås;Blindsonevarsling;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;DAB+ radio;El innfellbare sidespeil;Filskiftevarsler;ISOFIX barnesetefesting;Kollisjonsputer;Mørke ruter etter B-stolpe;Navigasjon Sync 3 med 8" berøringsskjerm;Oppvarmet frontrute;Parkeringsassistent ;Parkeringssensor foran og bak;Ryggekamera;Skinninteriør;Skvettlapper foran;Vinterhjul;12 v. uttak foran;ABS bremser;Aircondition;Alufelger på vinterhjul;Antiskrens;Antispinn;Auto nær- /fjernlys;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;El. vinduer;Elektriske vindusheiser;Fjernbetjent sentrallås;Ford Sync, bluetooth handsfree;Handsfree tlf system;Keyless;Kjørecomputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Metallic lakk;Navigasjon Prem Sound ,ryggekamera etc;Regnsensor;Servostyring;Sommerhjul;Tåkelys foran;Varme i seter foran;Varmetråder i frontrute