COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
18500Km
0
5

Detaljer

Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Flott Hyundai Ioniq hybrid i topp stand som er godt tatt vare på av voksen eier. Bilen er godt utstyrt og her får du en super kombinasjon av bensin og strøm slik at du ikke får rekkeviddeangst og i tillegg kan kjøre svært rimelig. Bilen har full servicehistorikk og nybilgaranti med ubegrenset kjørelengde. Bilen er godt utstyrt med blant annet

  • Rattvarme
  • Ryggekamera
  • Kjøling i seter fremme
  • Navigasjon
  • Adaptiv Cruisekontroll
  • Skinnseter
  • med mer

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell IONIQ Hybrid
Variant Teknikk
KM-stand 18500 Km
Registrert dato 29/03/2017
Girkasse Automat
Motorkraft 105 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 79 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1870 kg
Registreringsnummer VH85903
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 54a64c3f-b755-464b-83d0-c0982ceedf6b

Tilbehør bil

Hyundai IONIQ Hybrid Teknikk

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;AUX-inngang;Bluetooth Audio;Bluetooth Handsfree;Navigasjonssystem;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensor bak;Parkeringssensor foran og bak;Ryggekamera;Seter i skinn;USB-inngang;Ventilerte forseter (varme/kjøling);ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter