COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Kia Picanto 1,0 Jubileum EcoDynamics

Kr 119 900

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
28506Km
998
5

Detaljer

Kia Picanto 1,0 Jubileum EcoDynamics

Kr 119 900

Inkl. omregistrering

Flott Kia Picanto til salgs!

Leveres med blant annet:

  • DAB+
  • Handsfree
  • Stemmestyring
  • Dekktrykkmåling
  • Oppvarmet ratt
  • Antiskrens
  • Varme i seter
  • El innfellbare sidespeil

Leveres med gode sommer og vinterhjul på alufelg.

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Kia Picanto 1,0 Jubileum EcoDynamics

Kr 119 900

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Picanto
Variant 1,0 Jubileum EcoDynamics
KM-stand 28506 Km
Registrert dato 17/07/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 65 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 95 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer VX41201
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 8f641698-1a7d-4bd8-9d20-bf009998a87c

Tilbehør bil

Kia Picanto 1,0 Jubileum EcoDynamics

Kr 119 900

Inkl. omregistrering

Annet
AUX-inngang;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;Dekktrykksvarsling;Oppvarmet Ratt;USB-inngang;Vinterhjul;12V Uttak;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Ettermontert DAB+ adapter;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Stemmestyring;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter