COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
20504Km
1999
4

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil RL26249) til 2065. Tjenesten er gratis.

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

I en Vignale er kun det beste av materialer og det er lagt ekstra vekt på støydemping for å gi fører og passasjerer en svært behagelig kjøreopplevelse. Vi oppfordrer deg på det sterkeste til å ta denne bilen nærmere i ettersyn hvis du ikke er kjent med Mondeo Hybrid.

Bilen er utstyrt med en effektiv bensinmotor som sammen med to el motorer har oppgitte nøkkeltall på

  • 187 HK
  • 0,49 l/mil -113 g/km CO

Dette må sier å være svært respektable tall for en stor luksus cruiser. Tallene oppnås uten å måtte lade, det sørger bilen for selv under kjøring. Perfekt for deg som ønsker en bensin hybrid men kanskje ikke har lademuligheter hjemme.

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Raymond Brandhaug mobil 47667564

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC Hybrid Vignale
KM-stand 20504 Km
Registrert dato 31/10/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer RL26249
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 6b412d6d-4dfb-4869-895f-1d2335b78751

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 349 900

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis el. justerbart førersete m/ minne;Active City Stop;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Aluminiumsfelger;Android Auto;Apple Carplay;Armlene førersete;Auto nær- og fjærnlys;Automatgir;Automatisk 2-sone klimaanlegg;AUX-inngang;Barnesikringslås;Blinklys i sidespeil;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;Cruise kontroll;DAB+;Dekktrykksvarsling;Dynamiske LED hovedlys (med LED kjørelys, adaptive LED hovedlys og automatiske nær- og fjernlys);Eksosrør - Doble;El innfellbare sidespeil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fartsbegrenser;Filskiftevarsler;Ford Power startknapp;Ford Sync 3 med norsk stemmekontroll og 8" berøringskjerm ;Fotgjengeroppdagelse;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Høyde- og lengdejusterbart ratt;ISOFIX barnesetefesting;Kjørefeltvarsling;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Korsryggjustering i førersete;Lakkerte utvendige speil;LED baklys;LED kjørelys;Memorypakke forseter med elektrisk justering og minnefunksjon;Metallic lakk;Multikontur forseter med massasje, varme og kjøling;My Key;Mørke ruter fra B-stolpe;Nøkkelfri lås og start;Parkeringssensor foran og bak;Premium Sound;Regnsensor;Ryggekamera;Setevarme foran;Soltak, elektrisk;Sommerhjul;Stemmestyring;Trafikkskilgjenkjenning;USB-inngang;Utkoblingsmulighet for kollisjonspute på passasjersiden;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Beltevarsler;Delte bakseter;El. håndbrekk;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernbetjent sentrallås;Forbehold om trykkfeil;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmetallfelger;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Radio/CD;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter