COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
33515Km
3198
4

Detaljer

Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil VH83625) til 2065. Tjenesten er gratis.

Har du også sans for hele konseptet pickup?

Da er Ford Ranger rette bilen for deg. Den er overraskende lettkjørt. Støydempingen er god til å være pickup. Motoren på denne er en 3,2 liter TDCi på 200 hestekrefter, den har godt bånndrag, og motoren er både sterk og seig. Den går også kultivert og er egnet til å trekke store lass. Den er hele 5,36 meter lang og dessuten gjør høyden at den ruver over det meste av øvrig trafikk. Mener du – som meg – at en pickup skal være tøff, da tror jeg vi er relativt enige om at Ford har truffet blinken her.

Du sitter høyt bak rattet, og med bare tohjulstrekk går det også an å ha det veldig morsomt på våte høstveier. Innkoblbar firehjulstrekk er forresten standard på Ranger i Norge. Den har også lavgir. Tillatt hengervekt er hele 3.500 kilo og skulle du få lyst til bevege deg ut i vannet, er vadedybden 80 centimeter.

Interiørmessig finner du høy personbilfaktor. Ranger en av pickupene som har høyest personbilpreg i interiøret. Samtidig gir interiøret et robust inntrykk. Koppholdere og oppbevaringsrom er på plass, viktig i en bil som mange også skal bruke som arbeidsplass. Multifunksjonsratt er heller ikke dagligdags i pickuper.

Helhetsinntrykket er massivt, det ser nesten ut som den kommer ferdig hevet fra fabrikken. Akkurat passe med tøffe detaljer her og der.

Ford fortjener også mye skryt for at de har laget en pickup som har fått fem stjerner i Euro NCAP. Antiskrens er også på plass, det er faktisk noe som mangler hos veldig mange av konkurrentene. Ranger viser hvordan pickupene blir mer enn bare nyttekjøretøyer.

Ford Ranger Type: Ranger Dobbel cab 3,2 TDCI Bakkeklaring: 22,9 centimeter Egenvekt: 2073 kilo Maks tilhengervekt: 3500 kg

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Raymond Brandhaug mobil 4766756

Spesifikasjoner

Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut
KM-stand 33515 Km
Registrert dato 21/11/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3198
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 229 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer VH83625
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse e00f3e66-12b3-45b0-92f1-2642820d61d8

Tilbehør bil

Ford Ranger Double Cab Limited 3,2 TDCi 200hk aut

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Annet
12v uttak bak;230 volt uttak;4X4;8" Navigasjon Sync 2 med 8" berøringsskjerm;Active City Stop;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Aircondition;Aluminiumsfelger;Automatgir;Automatisk 2-sone klimaanlegg;AWD;Blinklys i sidespeil;Bluetooth handsfree;Cruise kontroll;DAB+ radio;Dekktrykksvarsling;Dieseldrevet motor- og kupevarmer med tidsur;Dieselvarmer med fjernkontroll;El. justerbart førersete;Filskiftevarsler;Fjernstyrt Parkeringsvarmer;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Hengerfeste;Hill decent control;Klimaanlegg;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Kollisjonsputer (sider);Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Mørke ruter etter B-stolpe;Navigasjon;Parkeringssensor foran og bak;QuickClear oppvarmet frontrute;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Seter i skinn;Skinninteriør;Sommerhjul;Stemmestyring;Tectylbehandling;Tilhengerfeste;Tilhengerstabilisator;Trailer Sway Control (TSC);USB-inngang;Utkoblingsmulighet for kollisjonspute på passasjersiden;Varme i seter foran;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX og USB inngang;Beltevarsler;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Forbehold om trykkfeil;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter