COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Bensin
83993Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil BT20860) til 2065. Tjenesten er gratis.

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Vi har nå en flott Focus 5 dørs Titanium-X for salg. Dette er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen!

 • Bi-xenon kjørelys - gir et fanatstisk lys på mørke vinterveier.

 • Navigasjon som tar deg trygt frem på ukjente steder.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det mot all formodning skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fult lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Elektrisk 8-veis justering av førerstolen. Her er det gode justeringsmuligheter så alle bør kunne finne seg en god og riktig sittestilling.

 • Oppvarmet ratt - når vinterkulda setter inn er det behagelig å kunn sette på varmen i rattet.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Meget gode Titanium X sportseter med delskinn og elektrisk justering på førersete.

 • Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler.

 • DAB+ Radio er selvsagt standard fra fabrikk.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser. Sensorene gir fra seg lydvarsel som øker i intensitet ettersom du kommer nærmere hindringen.

 • Klimaanlegg 2-Sone automatisk – gir en behagelig temperatur i kupeen på varme sommerdager. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du unngår dugg på vinduene når det regner.

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen samt at innsynet i bilen begrenses.

Fords sin Ecoboost bensinmotor har vunnet prisen "International engine of the year award" hele syv år på rad. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp. Ecoboost-motoren er utstyrt med turboer for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse.

Gode sommerdekk Gode vinterdekk

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Raymond Brandhaug mobil 47667564

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X
KM-stand 83993 Km
Registrert dato 27/02/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer BT20860
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse b23e0719-4158-4c3d-bf2d-520eda19fafa

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 189 900

Inkl. omregistrering

Annet
Aircondition;Aluminiumsfelger;Armlene førersete;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Automatisk avblendbar speil i frontrute;Bakkestartassistent;Barnesikringslås;Bensindrevet motor- og kupevarmer med tidsur;Bi-Xenon;Blinklys i sidespeil;Bluetoot Audio;Bluetooth handsfree;Cruise Control;DAB+;DAB+ Radio / CD;Dekktrykksvarsling;Delskinn;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Ford Sync;Hengerfeste;ISOFIX barnesetefesting;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Kollisjonsputer (sider);LED baklys;LED kjørelys;Metallic lakk;Motorvarmer;Mørke ruter etter B-stolpe;Navigasjon;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;QuickClear oppvarmet frontrute;Regnsensor;Ryggekamera;Sommerhjul;Tilhengerfeste-innfellbart;Varme i seter foran;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX og USB inngang;Beltevarsler;Beltevarsler;Delte bakseter;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Forbehold om trykkfeil;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmetallfelger;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringspakke 2, inkl. parkeringssensorer foran og bak, samt lukeparkeringsassistent;Parkeringsvarmer m/timer;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Tåkelys foran;Varme i seter