COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 219 900

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
13109Km
998
5

Detaljer

Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 219 900

Inkl. omregistrering

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil VH94241) til 2065. Tjenesten er gratis.

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Da har vi fått inn dette fine eksemplaret av en Ford Ecosport for salg. Dette er Fords flotte mini SUV, selv om det er en mindre SUV er ikke dette følelsen når du sitter inne i bilen. Her sitter du høyt og har meget god oversikt over omgivelsene rundt deg. Ecosport har hele 19 centimeters bakkeklaring, noe som er en klar fordel på dager med stort snøfall.

Den høyteknologiske 3-sylindrede motoren ble også utropt til “Beste nye motor” og “Beste motor under 1,0 liter” av juryen, som består av 76 journalister fra 35 land, som vurderte kjøreegenskaper, ytelser, økonomi, raffinement og vellykket applikasjon av avansert motorteknologi.

Denne Ecosporten er godt utsyrt og vi nevner følgende:

  • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start og lås vi knapper i bilen.

  • BT handsfree - Her kan du både snakke og streame musikk, helt lovlig!

  • Cruise controll - Trykk på kanappene på rattet, og bilen holder hastigheten du ønsker.

  • Seter i delskinn - gir bilen et ekstra eksklusivt preg samtidig som det forenkler rengjøringen.

  • DAB +

  • Ford Easy Fuel

Gode sommerdekk Gode vinterdekk

Siste service 24-04-2019

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Raymond Brandhaug mobil 47667564

Spesifikasjoner

Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 219 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell EcoSport
Variant 1,0 125hk Titanium
KM-stand 13109 Km
Registrert dato 29/12/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 125 g/km
Farge Gul
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer VH94241
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 1ced9e3f-bd60-46ca-afc1-61e2852696d4

Tilbehør bil

Ford EcoSport 1,0 125hk Titanium

Kr 219 900

Inkl. omregistrering

Annet
Aluminiumsfelger;Armlene førersete;AUX-inngang;Barnesikringslås;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;DAB+;DAB+ Radio / CD;LED lys foran;Mørke ruter fra B-stolpe;Nøkkelfri lås og start;QuickClear oppvarmet frontrute;Sommerhjul;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Bakrutevisker;Beltevarsler;Beltevarsler;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Forbehold om trykkfeil;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter