COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Volkswagen Golf GTE 1,4 TSI 204hk DSG

Kr 314 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
13408Km
1395
5

Detaljer

Volkswagen Golf GTE 1,4 TSI 204hk DSG

Kr 314 900

Inkl. omregistrering

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Volkswagen Golf GTE er en ladbar hybridbil, som garantert gir deg mye kjøreglede. Den effektive teknologien som ligger bak en hybridbil kombinerer turboladet bensinmotor og elektrisk motor, noe som sørger for at kreftene utnyttes på best mulig måte.

På den andre siden har du en hybridbil med en rekkevidde på inntil 50 km rent elektrisk med fulladet batteri, og imponerer med en total rekkevidde på 939 km. Derfor vil Golf GTE fungere godt som en ren elbil ved bykjøring, og økonomisk hybridbil ved langkjøring.

Sommer og vinterhjul er meget bra.

Er du interessert i denne bilen så ta kontakt i dag.

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil FT59559) til 2065. Tjenesten er gratis.

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Vidar Tennebekk mobil: 926 44 700 Kristian Rønning mobil: 480 37 965 Raymond Brandhaug mobil 476 67 564

Torstein Sjøholtstrand mobil 959 39 351 Steinar Volvik mobil: 950 46 072

Spesifikasjoner

Volkswagen Golf GTE 1,4 TSI 204hk DSG

Kr 314 900

Inkl. omregistrering

Merke Volkswagen
Modell Golf GTE
Variant 1,4 TSI 204hk DSG
KM-stand 13408 Km
Registrert dato 15/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1395
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 40 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer FT59559
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse a87e4226-49e1-4b5b-ae35-bbe207d9ab7a

Tilbehør bil

Volkswagen Golf GTE 1,4 TSI 204hk DSG

Kr 314 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv fartsholder;Aluminiumsfelger;Antispinn;App Radio;Auto Hold bakkestartassistent;Automatgir;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Bensindrevet motor-/kupevarmer med fjernkontroll;Bluetooth og stemmestyring;DAB+ radio;El innfellbare sidespeil;El. håndbrekk;Front LED hovedlys;Girhendler på rattet;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Korsryggjustering i førersete;LED baklys;Lengdejusterbart ratt;Motorvarmer;Multifunksjonsratt;Mørke ruter fra B-stolpe;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet speil;Parkering Avstandsfølere Foran;Parkering Avstandsfølere Bak;Regnsensor;Soltak, elektrisk;Sommerhjul;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lyktespylere;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter