COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 319 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
44414Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 319 900

Inkl. omregistrering

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil VH79791) til 2065. Tjenesten er gratis.

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Parkeringssensorer foran/bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Keyless Go / Nøkkelfri lås/start - her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motore

Klimaautomatikk 2-sone – her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone” i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Stemmestyring - via enkle kommandoer kan du "snakke" til bilen. Kan blant annet benyttes til endring av temperaturnivået, skifte av radiokanal, endre volumstyrke, ringe utgående telefonsamtale, m.m.

Adaptiv Cruisekontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behagelig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Cruisekontroll - trykk på knappen, og bilen holder selv den farten du ønsker. Denne funksjonen er meget behagelig å bruke ved langkjøring, samt at den er drivstoffbesparende.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - dette gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg begrenses innsynet til kupeen, samt at den innvendige temperaturen reduseres på varme og solrike dager.

Streaming /overføring av musikk - her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en i-pod eller annen type MP3 spiller, kan du spille av denne via tilkobling til USB inngang i bilen.

Programmerbar drivstoffdrevet parkvarmer -Som du kan programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene.

Ford MyKey foreldrekontroll: Gir muligheten til å lage begrensninger på nøkkelen du gir til dine nærmeste. Her kan man bl.a gjøre at det ikke er mulig å spille musikk når setebeltet ikke er på, sette fartsbegrensninger og gjøre det umulig å skru av antispinnsystemet.

Gode vinterdekk Gode sommerdekk Siste service 1-3-2019 Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Raymond Brandhaug mobil 47667564

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 319 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 44414 Km
Registrert dato 13/06/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 128 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer VH79791
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 0965387b-3e40-4cb8-91e7-558dbe623479

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 319 900

Inkl. omregistrering

Annet
10-veis el. justerbart førersete m/minne;12v uttak bak;230 volt uttak;8" Navigasjon Sync 2 med 8" berøringsskjerm;Active City Stopp;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Aluminiumsfelger;Armlene førersete;Auto Hold bakkestartassistent;Auto nær- og fjærnlys;Automatgir;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Automatisk avblendbar speil i frontrute;Automatisk baklukebetjening;Bagasjeromsmatte;Bakseter, oppvarmet;Bakspoiler;Barnesikringslås;Bluetooth handsfree;Cruise Control;DAB+;DAB+ Radio / CD;Dekktrykksvarsling;Delskinn;Delt bakseterygg med midtarmlene og skiluke;Dieseldrevet motor- og kupevarmer med fjernkontroll;Dieselvarmer m/ tidsur;Dynamiske LED hovedlys (med LED kjørelys, adaptive LED hovedlys og automatiske nær- og fjernlys);Dørspeil - Elektrisk betjente og oppvarmede med speilhus i bilens farge, integrert retningslys og markbelysning;Elektrisk bakluke;Elektrisk innfellbart hengerfeste;Elektriske vindusheiser;Fartsbegrenser;Filskiftevarsler;Fjernstyrt Parkeringsvarmer;Flerfarget LED stemningsbelysning ;Ford Power startknapp;Fotgjengeroppdagelse;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Hengerfeste;Høyde- og lengdejusterbart ratt;ISOFIX barnesetefesting;Kjørefeltvarsling;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);LaneKeeper;LED baklys;LED kjørelys;Memorypakke forseter med elektrisk justering og minnefunksjon;Metallic lakk;My Key;Mørke ruter fra B-stolpe;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensor foran og bak;Premium Sound;QuickClear oppvarmet frontrute;Ryggekamera;Seter i semsket skinn;Solgardin bakvinduer;Sommerhjul;Stemmestyring;Takrails;Tilhengerfeste - elektrisk innfeltbart ;Trafikkskilgjenkjenning;Utkoblingsmulighet for kollisjonspute på passasjersiden;Vinterhjul med orginiale Ford aluminimumsfelger;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX og USB inngang;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Forbehold om trykkfeil;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsgardiner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Rails;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter