COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,0 202hk

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
23006Km
1998
5

Detaljer

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,0 202hk

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil BT87486) til 2065. Tjenesten er gratis.

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Her har du klikket deg inn på en sikker vinner og en enhjørning i segmentet! Den populære hybrid-suven har endelig funnet veien til vår butikk i Lier! Mitsubishi Outlander PHEV Plug-In Hybrid har uten tvil tatt markedet med storm til stor begeistring ovenfor det norske folk! Dette er den eneste Plug-In Suv'en på markedet du kan få til en fornuftig og folkelig pris og i tillegg er det den eneste som du har mulighet til å kunne hurtiglade av alle! Outlander PHEV er en stor og romslig SUV med avanserte sikkerhetssystemer og intelligent fireshjulstrekksystem. Rekkevidden på denne er målt til hele 54km (teoretisk utregnet) som er meget bra til å være en såpass stor og tung bil. Om du har kort vei til jobb, trening, butikken eller lignende er det helt utrolig hvor mye penger man kan spare på å kjøpe en oppladbar hybridbil.

Bilen er også utstyrt med Android Auto og Apple Carplay. Dette systemet gjør det mulig å "speile" mobiltelefonen din opp mot skjermen i bilen. Med dette menes at funksjonene og appene dine vil vises i bilen og du kan ved hjelp av touch-skjermen navigere deg rundt i blant annet SMS-innboksen din, styre musikk du har lagret på telefonen, benytte deg av internettradio (krever app på telefonen som lastes kostnadsfritt ned) betjene og bruke telefonens kart-tjeneste som forøvrig er mer nøyaktig enn de du finner originalt i bilene og som heller ikke trenger oppdatering da dette skjer via telefonen.

 • Firehjulstrekk
 • Ryggekamera
 • ChadEMo hurtiglading
 • Alcantara delskinninteriør
 • Apple Carplay/Android Auto
 • DAB-Radio
 • Frontkollisjonsvarsel med bremseassistanse (FCM)
 • Adaptiv cruisekontroll (ACC)
 • 18'' lettmetallfelger
 • filskiftassistent
 • LED kjørelys
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Elektrisk oppvarmbart ratt
 • Smartphone Link Display Audio m/DAB/USB/Bluetooth
 • Keyless-go
 • Sommer og vinterhjul

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Kristian Rønning mobil: 48037965 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Raymond Brandhaug mobil 47667564

Spesifikasjoner

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,0 202hk

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Outlander PHEV
Variant Instyle+ 2,0 202hk
KM-stand 23006 Km
Registrert dato 14/01/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 121 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 41 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer BT87486
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 7d3c3d59-b24a-45b0-9c73-0df8e92575a8

Tilbehør bil

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,0 202hk

Kr 399 900

Inkl. omregistrering

Annet
12v uttak bak;360 Kamera;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Aircondition;Aluminiumsfelger;Android Auto;Antispinn;Armlene førersete;Auto Hold bakkestartassistent;Automatgir;Automatisk baklukebetjening;Barnesikringslås;Blinklys i sidespeil;Bluetooth og stemmestyring;Cruise Control;DAB+;DAB+ Radio / CD;Dekktrykksvarsling;El. speil;Elektrisk bakluke;Elektrisk justerbart førersete;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Front LED hovedlys;Hengerfeste - kontakt selger for tilbud;Hurtiglading;Høyde- og lengdejusterbart ratt;ISOFIX barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg;Kollisjonsputer;Lakkerte utvendige speil;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Mørke ruter fra B-stolpe;Navigasjon;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet Ratt;Oppvarmet speil;Parkering Avstandsfølere Foran;Parkering Avstandsfølere Bak;Premium Sound;Regnsensor;Ryggekamera;Servostyring;Seter i skinn;Setevarme foran;Skinntrukket dashboard;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens;Stemmestyring;Takrails;USB-inngang;Utkoblingsmulighet for kollisjonspute på passasjersiden;Vinterhjul;Antiskrens;AUX og USB inngang;Bagasjeromstrekk;Bakrutevisker;Beltevarsler;Delte bakseter;El. vinduer;Elektrisk justerbart passasjersete;Forbehold om trykkfeil;Keyless;Kjørelys;Kollisjonsgardiner;Lakkerte støtfangere;Startsperre;Tåkelys foran