COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
59850Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Vi har nå en flott Focus 5 dørs Titanium-X for salg. Dette er høyeste utstyrsgrad på denne årsmodellen!

 • Bi-xenon kjørelys - gir et fanatstisk lys på mørke vinterveier.

 • Navigasjon som tar deg trygt frem på ukjente steder.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC. Dersom det mot all formodning skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Bluetooth håndfri og audiostreaming. Du kan enkelt koble mobiltelefonen din til bilens lydanlegg. på denne måten har du en trygg og fult lovlig håndfri løsning for bruk av mobil under kjøring. I tillegg har du mulighet til å strømme musikk fra smarttelefonen din via bluetooth audio.

 • Elektrisk 8-veis justering av førerstolen. Her er det gode justeringsmuligheter så alle bør kunne finne seg en god og riktig sittestilling.

 • Oppvarmet ratt - når vinterkulda setter inn er det behagelig å kunn sette på varmen i rattet.

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

 • Meget gode Titanium X sportseter med delskinn og elektrisk justering på førersete.

 • Iso-Fix festepunkter i baksetet sørger for enkel og trygg montering av barnestoler.

 • DAB+ Radio er selvsagt standard fra fabrikk.

 • Parkeringssensorer bak kombinert med ryggekamera reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser. Sensorene gir fra seg lydvarsel som øker i intensitet ettersom du kommer nærmere hindringen.

 • Klimaanlegg 2-Sone automatisk – gir en behagelig temperatur i kupeen på varme sommerdager. I tillegg hjelper systemet til med å fjerne fuktig luft i kupeen slik at du unngår dugg på vinduene når det regner.

 • Mørke ruter fra B-stolpe og bakover - gir bilen et eksklusivt preg. I tillegg dempes temperaturen inne i kupeen samt at innsynet i bilen begrenses.

Fords sin Ecoboost bensinmotor har vunnet prisen "International engine of the year award" hele syv år på rad. Denne motoren kombinerer kraft og ytelse med lavest mulig drivstofforbruk og utslipp. Ecoboost-motoren er utstyrt med turboer for å gi ytelser som langt overgår motorens størrelse.

Gode sommerdekk Gode piggfrie vinterdekk

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657 Joar Wuttudal Mob: 906 99 078

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X
KM-stand 59850 Km
Registrert dato 28/11/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1900 kg
Registreringsnummer VH93148
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse b7959fec-4650-4750-81c6-cd3ad2a9aa8a
NB - Payload 620

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Titanium X

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Annet
Active City Stop;Apple Carplay;Armlene førersete;Bakspoiler;Barnesikringslås;Bluetooth handsfree;Bluetooth og stemmestyring;Cruise Control;DAB+ radio;Dekktrykksvarsling;El innfellbare sidespeil;Ford Sync 3 med norsk stemmekontroll og 8" berøringskjerm ;Full styling;ISOFIX;Mørke ruter etter B-stolpe;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Parkering avstandsføler bak;Ryggekamera;Sommerhjul;USB-inngang;Vinterhjul;Xenonlys;12 v. uttak foran;ABS bremser;Aircondition;Alufelger på vinterhjul;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Automatisk 2-sone klimaanlegg;Automatisk klimaanlegg;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Beltevarsler;Bluetooth trådløs musikkavspilling;Delskinn;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El. speil;El. vinduer;Elektriske speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Kjørelys;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kollisjonsputer (foran);Kollisjonsputer (sider);Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmetallfelger;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Spoiler på bakluka;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Varme i seter foran;Xenonlys