COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Volkswagen Passat GTE 1,4 TSI 218hk Exclusive aut (K)

Kr 419 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
9000Km
1395
5

Detaljer

Volkswagen Passat GTE 1,4 TSI 218hk Exclusive aut (K)

Kr 419 900

Inkl. omregistrering

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil HK13502) til 2065. Tjenesten er gratis.

Flott 2018 Passat GTE 1,4 TSI 218hk Exclusive med automat. Selges med følgende utstyr:

 • DAB+ Radio
 • Bluetooth musikk og telefontilkobling
 • Svingbart tilhengerfeste med slepevekt på 1 600 kg
 • Motor og kupèvarmer med fjernkontroll
 • Adaptive cruise control (ACC)
 • Parkeringssensorer foran og bak + ryggekamera
 • Dynamisk lysassistent med LED kjørelys og LED baklys (sikkerhetspakke)
 • Discover media navigasjon + premium kjørecomputer med active info display
 • Skinninteriør i nappa (sort)
 • Easy Open / Close med keyless accsess
 • Mørke støyisolerende sideruter bak
 • Isofix barnesetefesting med mere.

Vi har nylig utført service på denne hos Møller Bil Trondeim avd. Volkswagen

GTE-utgaven har både en bensinmotor og en sterk elektrisk motor. Det gir en total ytelse på 218 hester, noe som gir deg massevis av krefter (om du trykker på GTE knappen får du en flott "motor lyd" inne i kupèn) VW opplyser at bilen har en elektrisk rekkevidde på ca 50km. Den har også hele 483 liter i bagasjerommet.

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Raymond Brandhaug mobil 47667564 Vidar Tennebekk mobil: 92644700 Kristian Rønning mobil: 48037965

Steinar Volvik mobil: 95046072 Torstein Sjøholtstrand mobil 95939351

Spesifikasjoner

Volkswagen Passat GTE 1,4 TSI 218hk Exclusive aut (K)

Kr 419 900

Inkl. omregistrering

Merke Volkswagen
Modell Passat GTE
Variant 1,4 TSI 218hk Exclusive aut (K)
KM-stand 9000 Km
Registrert dato 01/04/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1395
Motorkraft 156 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer HK13502
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 855e4099-29f5-4a69-a28f-1d0298d0339e

Tilbehør bil

Volkswagen Passat GTE 1,4 TSI 218hk Exclusive aut (K)

Kr 419 900

Inkl. omregistrering

Annet
Active Info Display;Adaptiv cruisekontroll, avstandsvarsler;Automatisk klimaanlegg;Bluetooth og stemmestyring;Businesspakke;DAB+ Radio / CD;Discover Media Navigasjon;Dynamisk lysassistent;Innfellbart tilhengerfeste;Integrerte solgardiner bak;Kjørecomputer;LaneKeeper;LED baklys;LED kjørelys;Motor/kupevarmer - drivstoffdrevet parkeringsvarmer med fjernkontroll;Mørke ruter fra B-stolpe;Nappa skinninteriør;Navigasjonssystem;Nøkkelfri lås og start;Parkeringssensor foran og bak;Regnsensor;Ryggekamera;Sikkerhetspakke;Sommerhjul;Transportpakke;Varme i seter;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran