COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk ST-Line

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
8677Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk ST-Line

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Nå har vi vrakpantkampanje og betaler minimum kr 30.000,- for din innbyttebil. Gjelder ved kjøp av ny eller brukt bil hos oss. (gjelder kun biler vi annonserer over kr 150.000,-) Eneste kravet er at kjøper/eier er samme person og at bilen har to sett hjul, er kjørbar, fri for heftelser/årsavgift for 2019 er betalt.

Vi selger nå vår meget fine og tøffe Fiesta ST-Line. Bilen er motorisert med den politisk korrekte og kritikerroste tre -sylindrede Ecoboost bensinmotoren utviklet av Ford. Denne motoren er kåret til "engine of the year" flere år på rad i Europa. Dette sier det meste om ytelser, forbruk og utslipp for en moderne bensinmotor. Kombinert med Fiesta sine supre kjøreegenskaper gir dette en uslåelig kombinasjon.

ST-Line modellene fra Ford er et konsept hvor man knytter sammen høy ytelses bilene ST med modeller med mindre motorvolumer og overfører de sportslige elementene til disse bilene uten å gå på kompromiss med komfort. Denne utgaven av Fiesta har bla følgende sportslige detaljer:

  • utvendig stylingsett med stor bakspoiler montert på fabrikk
  • sportsseter med røde sømmer
  • pedaler i rustfritt stål
  • sort takkledning -m.m

Sommer og vinterhjul er meget bra.

Siste service er utført 2/12-19 ved 8677 km.

Er du interessert i denne bilen så ta kontakt i dag.

Bestill prospekt på denne bilen ved å sende sms (Bil NF92378) til 2065. Tjenesten er gratis.

Velkommen til Melhus Bil Trondheim, Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Trondheim (Tunga), Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Vi tar forbehold om feil i utstyr og beskrivelsen / teksten.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Vidar Tennebekk mobil: 926 44 700 Kristian Rønning mobil: 480 37 965 Raymond Brandhaug mobil 476 67 564

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk ST-Line

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 EcoBoost 100hk ST-Line
KM-stand 8677 Km
Registrert dato 28/12/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 97 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer NF92378
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 9ec2aada-758d-4e44-9048-379da41ae3c4

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100hk ST-Line

Kr 229 900

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Automatisk avblendbart innvendig speil;Automatisk klimaanlegg;Bakspoiler;Bluetooth og stemmestyring;Cruise Kontroll;DAB+ radio;Ford Sync 3 med norsk stemmekontroll og 8" berøringskjerm ;Full styling;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Lengdejusterbart ratt;Mørke ruter fra B-stolpe;Navigasjon;Nøkkelfri start;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Regnsensor;Ryggesensorer;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;USB-inngang;Varme i seter;Vinterhjul;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Pollenfilter;Sentrallås;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran