COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line aut

Kr 459 900

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
40947Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line aut

Kr 459 900

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en nydelig Ford Kuga for salg! Denne bilen er flott i lakk og interiør og fremstår som en meget flott bruktbil.

Leveres med full servicehistorikk. Gode sommer og vinterhjul på alufelg. Bilen er tectylbehandlet

Godt utstyrt med blant annet:

  • Adaptiv Cruise
  • Elektrisk bakluke m/ sensor for håndfri åpning/lukking
  • Nøkkelfritt system
  • Filskiftevarsler
  • Trafikkskilt gjenkjenning
  • Autmatiske nær/fjernlys
  • Sony Premium sound system
  • Navigasjon
  • Elektrisk innfellbart tilhengerfeste (2100kg)
  • Oppvarmet ratt

Velkommen til Melhus Bil Orkanger, En del av Midt Norges største Ford-forhandler: www.melhusbil.no. Vi har forhandlerer i Orkanger, Tunga, Stjørdal og Steinkjer.

Alle våre biler leveres med en godkjent NBF-tilstandsrapport.

Vi tilbyr et stort utvalg nye og brukte Ford og Kia, samt brukte biler av andre merker som Volvo, BMW, Audi, Toyota, Mercedes, VW, Peugeot, Opel, Kia og Nissan. Alle med garanti. Vi har også mulighet for å ta din gamle bil i innbytte, dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi har alltid inne et godt utvalg biler med diesel, bensin, elektrisk, 4X4, skinn, automat gir, 7 seter, webasto / dieselvarmer / eberspacher, xenon, takluke, navi, dab, hengerfeste / krok - besøk oss og se vårt utvalg!

Vi ønsker at våre kunder skal ha et så forutsigbart og enkelt bilhold som mulig. Ved kjøp av bruktbil hos oss får du derfor gunstige bruktbilgarantier tilpasset din bil. På utvalgte biler tilbyr vi inntil 5 års bruktbilgaranti. Du har alltid mulighet til å benytte deg av vår 14 dagers bytterett. Vi tilbyr også råd og veiledning på gode forsikrings – og finansieringsløsninger til din nye bil. På noen av våre biler, kan vi tilby leasing.

Dersom du trenger å få utført arbeid i form av ettermontering av ekstrautstyr eller lignende har vi ett stor utvalg på vårt delelager, kort ventetid, samt svært dyktige fagfolk på vårt sertifiserte Ford – verksted.

Vi kan innhente tilbud på transport av bil til plasser som Oslo, Akershus, Rogaland, Hordaland, Nordland, Møre og Romsdal, Oppland, Sogn og Fjordane, Finnmark etc.

Kontakt en av våre selgere for å vite mer om hva vi kan tilby deg i dag!

Joar Wuttudal Mob: 906 99 078 Bjørn Wraalsen Mob: 907 65 657

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line aut

Kr 459 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line aut
KM-stand 40947 Km
Registrert dato 22/02/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2230 kg
Registreringsnummer VX43097
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse a32ca505-62ae-4966-a959-a26146c57a79
NB - Payload 514

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 150hk AWD ST-Line aut

Kr 459 900

Inkl. omregistrering

Annet
10 veis el. justering av førerstol;Active City Stop;Adaptiv Cruise control;Adaptive Bi Xenonlys;Automatisk baklukebetjening;Automatisk elektrisk bakluke med sensorer for håndfri åpning og lukking av bakluke;Bakspoiler;Blindsonevarsling;Bluetooth handsfree;Bluetooth trådløs musikkavspilling;Dieseldrevet motor- og kupevarmer med tidsur;Ford Sync 3 med norsk stemmekontroll og 8" berøringskjerm ;Føreroppmerksomhet-overvåkning;Lane Keeper - filskiftvarsling og filskiftassistent;Mørktonet glass;Nøkkelfri lås og start;Oppvarmet ratt;Ryggekamera;Tilhengerfeste - elektrisk innfeltbart ;Trafikkskilgjenkjenning;USB- inngang;18" Alu vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Auto nær- /fjernlys;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk innfellbare sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Ford Sync, bluetooth handsfree;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nødhjelpsassistanse;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Sony Premium Sound System;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter