• FordTransitChassis
  • Transit 2T Planbil

    Transit Chassis Cab er utviklet med tanke på krevende og spesialtilpassede ombygginger. Konstruksjonen av bilen er slik at det skal være så enkelt som mulig å tilpasse alle behov. Velg en Transit Chassis Cab og du kan tilpasse den til å passe din bedrift behov. 


  • Transit Chassis Cab kombinerer styrken til en tung lastebil og hurtigheten til en lett bil. Hver hardtarbeidende variant fra L2 til L4 har et robust stigerammeunderstell, som gir et flatt og sterkt fundament å bygge på. Samtidig som en rekke drivlinjekonfigurasjoner, førerhusstiler og enkle eller doble bakhjul gir økt fleksibilitet. Fra kassebil, lastebil med eller uten tipp, til karosseri for kjøle- eller frysebil, mobilt verksted utrykningsbil eller campingbil, kan du være trygg på at Melhus Bil leverer en Ford Transit Chassis Cab som passer til jobben. 


  • Kampanjetilbud kun 4.990,- pr. mnd* *leasing 36 mnd/ 45.000 km. Startleie kr. 50.000,-. Rente 2,49% flytende. Termingebyr kr. 95,- og etableringsgebyr kr. 4.485,- kommer i tillegg. Total leiekostnad kr. 237.545,-. Alle priser er oppgitt eks. mva.

    Kontakt ossBestill prøvekjøringTransit Chassis Brosjyre

Ford Chassis Galleri-Exteriør


Ford Chassis Galleri-Interiør