COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ford Focus

Nå kan du leie en VENTEBIL uten bindingstid fram til din nye Ford elbil kommer sommeren 2020! 


Vi vil tilby deg fleksibilitet og forutsigbarhet

Mange har lyst eller behov for ny bil i dag, men er usikker på valg av drivlinjer, restverdi og lange leveringstider.  Ved kjøp av ny elbil i dag opplever man gjerne lange ventelister eller elbiler som ikke tilfredsstiller dine behov og ønsker.


Kjør ny bil mens du venter - hvordan funker det?

Mange bilkjøpere er svært usikre på hvilken verdi en bensin eller dieselbil vil ha om noen år. Har du tenkt på at dette også gjelder den bilen du har i dag? Hvilken verdi vil den ha når utvalget og leveringssituasjonen på elbil er mye bedre enn i dag?

* Det vi vet, er at markedet for brukte diesel- og bensinbiler er svært godt for tiden, og vi kjøper bilen din NÅ til en god pris.

Hos oss kan du bytte inn din bil i dag, og leie en VENTEBIL mens du venter på at den riktige elbilen er leveringsklar. Om dette tar 18 eller 24 måneder spiller ingen rolle, du leier bilen i den nødvendige perioden, og kan så levere tilbake bilen uten å tenke på verditapet når du henter din nye elbil fra Ford.


Ny elektrisk familie-SUV. Flere detaljer kommer snart.

Vår helt nye elektriske familie-SUV kommer i 2020 med en elektrisk rekkevidde på minst 480 km. Bilens design er inspirert av den ikoniske Ford Mustang. 

Register deg for å være blant de første som får mer informasjon og snart mulighet til å reservere.

Hold med oppdatert


Ved å forplikte deg til den i dag, kan du leie ny bil fra 2.790,-* i mnd. og kan ta deg ut den nye elbilen når den kommer.

Venter du på en annen elbil vil du fortsatt kunne benytte deg av 2 års privatleie til en gunstig pris.


Priseksempel Ford Focus Active: Månedsleie fra 2.790,-. Innbyttebil kan benyttes som startleie. Startleie fra 49.900,-. Leieperiode inntil 48 mnd/ 60.000 km. Ved avbrutt leieperiode vil avregnet startleie refunderes. Etableringsgebyr 5.626,-. Rente flytende 1,99%.


Konseptet VENTEBIL kan du også benytte på våre andre modeller. Ta kontakt for mer informasjon.Kontakt oss Bestill prøvekjøring Mer om NYE Ford Focus her


Andre tilbud du kan være interessert i...