COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Nye Mondeo Hybrid stasjonsvogn

Privatleie av NYE Mondeo Hybrid stasjonsvogn

Intelligent hybridteknologi, et smart og stilig interiør, og god plass til hele familien. Med den moderne hybridmotoren, den romslige kupeen og de smarte oppbevaringsløsningene, er Ford Mondeo hybrid stasjonsvogn den perfekte kombinasjonen av effektivitet og allsidighet.  


 • Lavere drivstofforbruk 
 • Mondeo Hybrid kan kjøre korte avstander ved kun å bruke den elektriske motoren. Når batteriet er utladet, eller behovet for kraft er større, starter den responsive 2,0 liters bensinmotoren. Den elektriske motoren støtter bensinmotoren for å maksimere effektiviteten, og sikrer at antall turer til bensinstasjonen reduseres, slik at du sparer penger.


Månedspris leasing fra 3.990,

0,99% rente

Kampanjepris 505.744,-Kundefordel i kampanjeperioden: 82.266,-*


*Månedspris leasing 3.990,-. Startleie inkl. etableringsgebyr 75.506,-. Total leiekostnad 219.146,- ved leasing 36 mnd/ 45.000 km. 0,99% flytende rente. Innbyttebil kan benyttes som startleie/ egenkapital. Gjelder kun for privatpersoner i perioden 8. april - 30. juni.


  • Praktisk og effektiv

   Takket være sitt smarte design, har Mondeo Hybrid stasjonsvogn plass til det meste. Bagasjerommet har helt flatt gulv som sikrer enkel lasting og lossing av bagasjen din. I tillegg til smarte oppbevaringsløsninger i kupeen, god plass til å både deg og passasjerene dine og de velkjente og anerkjente kjøreegenskapene, er Mondeo Hybrid stasjonsvogn både praktisk, morsom å kjøre - og i tillegg pen å se på.


  • Det beste fra begge verdener

   Mondeo Hybrid stasjonsvogn har to kraftkilder: en konvensjonell bensinmotor og en batteridrevet, elektrisk motor. Systemet skifter automatisk mellom drivlinjene, eller bruker en kombinasjon av begge, for å levere en perfekt blanding av kraft og effektivitet. Regenerativ bremsing sender energien som normalt går tapt tilbake for å kunne lade batteriet, noe som gjør systemet enda mer effektivt.

Kontakt ossAndre tilbud du kan være interessert i...