COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ventebil - Ford Focus Active fra kr 2.790,-

Nå kan du leie en VENTEBIL uten bindingstid fram til din nye Ford elbil kommer!

Mange har lyst eller behov for ny bil i dag, men er usikker på valg av drivlinjer, restverdi og lange leveringstider. Ved kjøp av ny elbil i dag opplever man gjerne lange ventelister eller elbiler som ikke tilfredsstiller dine behov og ønsker.


Kjør ny bil mens du venter - hvordan funker det?

Mange bilkjøpere er svært usikre på hvilken verdi en bensin eller dieselbil vil ha om noen år. Har du tenkt på at dette også gjelder den bilen du har i dag? Hvilken verdi vil den ha når utvalget og leveringssituasjonen på elbil er mye bedre enn i dag?

* Det vi vet, er at markedet for brukte diesel- og bensinbiler er svært godt for tiden, og vi kjøper bilen din NÅ til en god pris.

Hos oss kan du bytte inn din bil i dag, og leie en VENTEBIL mens du venter på at den riktige elbilen er leveringsklar. Om dette tar 9, 12 eller 18 måneder spiller ingen rolle, du leier bilen i den nødvendige perioden, og kan så levere tilbake bilen uten å tenke på verditapet når du henter din nye elbil fra Ford.


Du kan leie ny Ford Focus Active fra 2.790,-* i mnd. og ta ut den nye elbilen når den kommer.


Konseptet VENTEBIL kan du også benytte på våre andre modeller. Ta kontakt for mer informasjon.

*Gjelder et begrenset antall leveringsklare biler t.o.m. 31.03.2020. Priseksempel er privatleasing i 36 mnd/ 30.000 km på Focus Active 125 hk EcoBoost stasjonsvogn med komplett utstyrspakke. Startleie kr. 50.000,-. Månedsleie kr. 2.790,-. Etableringsgebyr kr. 5.606,- tilkommer. Total leiekostnad kr. 156.046,-.

Andre tilbud du kan være interessert i...